Vakantiewoningen Gramsbergen

Vakantiepark 't Hooge Holt heeft meer dan 200 vakantiewoningen in de vorm van Finse chalets en 6-persoonsbungalows. Alle woningen zijn volledig ingericht en beschikken over een woonkamer met zit- en eethoek, TV, radio- en CD-speler, open keuken met koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker, badkamer met douche-/ bad combinatie en (apart) toilet. Een aantal type woningen hebben één of meer extra's, zoals een vaatwasser, wasmachine/droger, openhaard en/of infrarood sauna. Alle woningen hebben een berging, elektrische verwarming en gratis WiFi. Het interieur van de woningen kan verschillen.

Alle woningen vergelijken

5-daags Hemelvaartarrangement

Wilt u met de Hemelvaart er even tussenuit? Kom dan met uw gezin, familie, vriendengroep of vereniging met Hemelvaart naar het Overijsselse Gramsbergen. Geniet dan van de gezelligheid op het Vakantiepark 't Hooge Holt en van de mooie natuurlijk in de mooie omgeving en boek één van onze woningen. 

vanaf € 339,00
bekijk het hele arrangement

Pinksteren 2019

Ergens anders 1e en 2e Pinksterdag doorbrengen? Dat kan! Geniet van de natuur, omgeving en gezelligheid op Vakantiepark ‘t Hooge Holt in Gramsbergen! Ga voor een van onze 6-persoonsbungalows of Finse Chalets en geniet van uw gezin of van elkaar tijdens Pinksteren.

vanaf € 289,00
bekijk het hele arrangement