Je bent hier:

Binnen- en buitenzwembad

Zwemmen bij Vakantiepark ‘t Hooge Holt is plezier voor groot en klein! We beschikken over een fantastisch overdekt zwembad waar u met het hele gezin kunt genieten. Neem een duik in het grote bad waar u in alle rust baantjes kunt trekken. Daarnaast is er ruimte voor uw kinderen om lekker te zwemmen en te spelen, terwijl u lekker op de ligbedden kunt genieten.

Het speelplezier is extra groot met de leuke waterfontein in het bad. Komt u zwemmen met kleine kinderen? Dan is het peuterspeelbadje waarschijnlijk de plek waar uw kind niet meer weg wil. Het ondiepe peuterbad is een leuke en veilige omgeving met leuke speeltoestellen. Zo is er een glijbaantje aanwezig waar de kleintjes gemakkelijk op en af kunnen. In de zomermaanden is het buitenbad zoveel mogelijk geopend. Bestel een drankje bij de Kiosk en geniet op het buitenterras van het weer met zicht op uw (klein)kinderen. 

Faciliteiten en openingstijden

Naast de ligbedden zijn er genoeg stoelen aanwezig waar u lekker kunt genieten. Vanaf het terras heeft u overzicht over de zwembaden zodat u altijd gemakkelijk uw kinderen in het oog kunt houden. Het zwembad is alleen toegankelijk voor gasten van Vakantiepark ‘t Hooge Holt. We zijn dagelijks geopend van 09:00 uur - 21:00 uur*.
 
*Met uitzonderingen van speciale activiteiten.
 

Zwemlessen

Bij Vakantiepark ‘t Hooge Holt bieden we ook zwemlessen aan. De zwemlessen worden verzorgd door Zwemschool Born 2 Swim. Zij hebben de lessen speciaal ontwikkeld om kinderen goed te leren zwemmen en plezier daarbij voorop te stellen. Veiligheid, vertrouwen en individuele aandacht zijn de kernwaarden van de lessen. Een kind ontwikkelt de techniek het snelst wanneer hij of zij zich veilig voelt. Daarom begeleiden we de lessen vanuit het water. Daarnaast worden er spellen en leuke oefeningen gedaan waardoor iedere les een zwemfeestje wordt!
 
Tijdens de zwemlessen kunt u rustig op het terras plaatsnemen om bij uw kind te kijken. Wilt u ondertussen een kopje koffie drinken bij onze horeca gelegenheden of met uw andere kinderen naar de Mad Monkey Jungle? Dat kan ook!