Horeca 't Hooge Holt

Vakantiepark ‘t Hooge Holt beschikt over gezellige horecagelegenheden voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils!
U kunt vanaf 12:00 uur heerlijk lunchen op onze Plaza. Vanaf 17:00 uur is ons restaurant Spiezz geopend voor een diner. (Reserveren verplicht)

Vanaf 25 september is er nieuwe een nieuwe wetswijziging van kracht wanneer u op bezoek komt in de horeca.
Wij heten u van harte welkom en hopen dat u voor uw en onze gezondheid aan deze regelgeving meewerkt.
Samengevat:
  • Komt u patat, snacks, pizza of ijs ophalen? Dan hoeft u niets te tonen aan onze medewerkers
  • Komt u eten op onze Plaza? Dan mag u uw QR-code of geldige negatieve test laten zien aan onze medewerkers bij de kassa
  • Komt u eten in Gasterij Spiezz? Dan mag u bij het plaatsnemen uw QR-code of negatieve test laten zien aan onze medewerkers.

Geniet van een vers gezet kopje koffie en een gebakje op onze Plaza terwijl uw kinderen spelen in de Mad Monkey Jungle en sluit de dag vervolgens af met een avond glow-in-the-dark  bowlen onder het genot van een hapje en een drankje.
Zin in een lekkere portie patat, zakje chips of misschien wel een ijsje? Dan bent u van harte welkom bij de snackbar. Genoeg mogelijkheden dus!


Plaza

Het bruisende middelpunt van Vakantiepark 't Hooge Holt is onze veelzijdige Plaza, voorzien van diverse faciliteiten. Hier geniet u samen met uw gezelschap van een lekkere verse muntthee of heerlijke cappuccino met een gebakje, gevulde koek of een andere lekkernij. Ook hier kunt u gezellig lunchen terwijl uw kinderen aan het spelen zijn in de Mad Monkey Jungle. 

Voor een gezellig drankje biedt de Plaza een rijk assortiment aan speciaal bieren, seizoenbier van de tap, speciale koffies, frisdrank en bittergarnituur.


Pizzeria 

Onze pizzeria is in de zomervakantie geopend. Wij bieden een ruime keuze aan heerlijke Italiaanse verse pizza's. U kunt de pizza's mee nemen naar uw bungalow, maar u kunt ook gezellig op onze Plaza eten. 
Kom gezellig de sfeer een keertje proeven bij onze gezellige pizzaria!