Je bent hier:

Horeca

Vakantiepark ‘t Hooge Holt beschikt over gezellige horecagelegenheden voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils. Kom eens gezellig een avond dineren in a la carte restaurant Gasterij Spiezz. Geniet van een kopje koffie en een gebakje in de Plaza terwijl uw kinderen spelen in de Mad Monkey Jungle en sluit de dag vervolgens af met een avond glow-in-the-dark bowlen onder het genot van een hapje en een drankje. Zin in een lekkere portie patat, zakje chips of misschien wel een ijsje? Dan bent u van harte welkom bij de snackbar. Genoeg mogelijkheden dus!
 

Gasterij Spiezz

U bent van harte welkom bij Gasterij Spiezz voor een heerlijk diner. Chef-kok Ruud heeft een menukaart samengesteld met verfijnde gerechten van natuurlijke streekproducten onder andere de Buffelfarm uit Radewijk, de Bessentuin uit Brucht en de IJshoeve Bosman uit De Krim. We serveren in het restaurant een uitgebreide selectie aan wijnen en speciaal bieren die u heerlijk kunt combineren met de diverse gerechten. Voor de kinderen is er een speciale Kidzz menukaart, naast patat met frikandel zijn er ondere andere ook gehaktballetjes verkrijgbaar, een lekkere portie kibbeling of chicken wings. 
 
Meer informatie over Gasterij Spiezz of alvast reserveren? Dat kan hier
 

Plaza

Het bruisende middelpunt van Vakantiepark 't Hooge Holt is de veelzijdige Plaza, voorzien van diverse faciliteiten. Hier geniet u samen met uw gezelschap van een lekkere verse muntthee of heerlijke cappuccino met een gebakje, gevulde koek of een andere lekkernij. Ook hier kunt u gezellig lunchen terwijl uw kinderen aan het spelen zijn in de Mad Monkey Jungle. Er zijn tevens verschillende speelautomaten aanwezig. Voor een gezellig drankje biedt de Plaza een rijk assortiment aan speciaal bieren, seizoenbier van de tap, speciale koffies, frisdrank en bittergarnituur.

Kiosk & Bar

Bij de Kiosk kunt u onder andere terecht voor een lekker ijsje en een gekoeld drankje. Heerlijk genieten aan het buitenzwembad met uw (klein)kinderen in de zon. Ook op het moment dat het wat afgekoeld is kunnen wij u een drankje inschenken in de binnen Bar. U kunt hier tevens terecht voor een potje darten of poolen.

Feesten & Partijen

Wij zijn dé locatie voor welke feestelijke gelegenheid dan ook! Van verjaardagen, vergaderarrangementen, buurtfeesten en jubileum of een vriendenuitje. Gasterij Spiezz heeft 70 zitplaatsen en biedt zowel á la carte diner als buffetten aan. Daarnaast beschikken wij over een feestzaal waar we maar liefst 150 gasten kunnen ontvangen.

Tevens is ons animatieteam beschikbaar om in te huren voor vermaak tijdens uw feestavond. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de 'Ik hou van Holland' quiz of 'Jongens tegen de Meisjes'. 

Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u, u kunt ons bereiken via horeca@hoogeholt.nl of 0524-442104