Horeca 't Hooge Holt

Vakantiepark ‘t Hooge Holt beschikt over gezellige horecagelegenheden voor jong en oud. Er is voor ieder wat wils!
Restaurant Spiezz is vanaf 12:00 uur geopend voor een heerlijke lunch en vanaf 17:00 uur voor een diner.  (In het hoogseizoen)
Geniet van een vers gezet kopje koffie en een gebakje op onze Plaza terwijl uw kinderen spelen in de Mad Monkey Jungle en sluit de dag vervolgens af met een avond glow-in-the-dark  bowlen onder het genot van een hapje en een drankje.
Zin in een lekkere portie patat, zakje chips of misschien wel een ijsje? Dan bent u van harte welkom bij de snackbar. Genoeg mogelijkheden dus!

Wij vragen onze gasten een kleine "Corona-bijdrage" van €1,50 voor een lunch of diner, €0,50 voor een snackbarbestelling en €0,25 per losse kofie of consumpties.


Plaza

Het bruisende middelpunt van Vakantiepark 't Hooge Holt is onze veelzijdige Plaza, voorzien van diverse faciliteiten.  Hier geniet u samen met uw gezelschap van een lekkere verse muntthee of heerlijke cappuccino met een gebakje, gevulde koek of een andere lekkernij.
Ook hier kunt u gezellig lunchen terwijl uw kinderen aan het spelen zijn in de Mad Monkey Jungle. Er zijn tevens verschillende speelautomaten aanwezig.
U kunt hier tevens terecht voor een potje darten of poolen.

Voor een gezellig drankje biedt de Plaza een rijk assortiment aan speciaal bieren, seizoenbier van de tap, speciale koffies, frisdrank en bittergarnituur.


Pizzaria 

In het hoogseizoen is onze pizzaria geopend. Wij bieden een ruime keuze aan heerlijke Italiaanse verse pizza's. U kunt de pizza's mee nemen naar uw bungalow, maar u kunt ook gezellig op onze Plaza eten. 
Kom gezellig de sfeer een keertje proeven bij onze gezellige pizzaria!


Binnen- en buitenbar

In het hoogseizoen is onze binnen- en/of buitenbar geopend voor een lekker wijntje, een vers getapt biertje maar natuurlijk ook voor ijsje.
U kunt bij lekker weer heerlijk genieten aan het buitenzwembad in de zon. Op het moment dat het wat afgekoeld is kunnen wij u een drankje inschenken in onze binnenbar.