Zoekfilter

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Ruime groepsaccommodatie

Op Vakantiepark ’t Hooge Holt kunt u genieten van een ruime vakantiewoning in de prachtige omgeving van Gramsbergen. De veelzijdigheid van Vakantiepark ’t Hooge Holt is namelijk ideaal voor een familie uitje of ander gezelschap. Met elkaar op vakantie gaan of een weekendje weg boeken is natuurlijk al een traktatie. Toch hopen wij nog iets bij te dragen aan een onvergetelijk ervaring voor de hele groep.
 

Verblijf

De prachtige groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 16 personen en heeft alles in huis voor een heerlijk verblijf. Er is een volledig uitgeruste keuken aanwezig met een vaatwasser en een ruime woonkamer waar u gemakkelijk met z’n allen kunt zitten na een gezellige dag in de omgeving van Gramsbergen. De groepsaccommodatie bevat daarnaast zes slaapkamers en maar liefst twee badkamers. En niet te vergeten; een bergruimte met een wasmachine en wasdroger.
 

Maak je verblijf compleet met verschillende activiteiten

In en rondom het vakantiepark kunt u naast ontspanning ook meer actiegerichte activiteiten opzoeken door een potje te bowlen of te midgetgolfen. Wilt u een kijkje nemen buiten het park? Het karakteristieke Gramsbergen biedt genoeg opties voor leuke uitjes. Van bierbrouwerijen tot attractieparken en speelparadijzen. Voor jong en oud is er wat wils.