Zoekfilter

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Houten Finse Bungalows

De rustieke houten Finse bungalows bevinden zich in een rustige, groene omgeving. We beschikken over 4-persoons of 6-persoons bungalows, waardoor ze geschikt zijn voor een weekendje- of weekje weg met diverse gezelschappen!
 

Specificaties van de Finse Bungalows

Alle vertrekken bevinden zich op de begane grond. De bungalows zijn voorzien van een gezellige woonkamer die opgedeeld is in een eet-en zithoek. Daarnaast zijn er drie slaapkamers, een toilet en aparte badkamer aanwezig. Ook wordt u voorzien van genoeg bergruimte. De Finse bungalows zijn tevens uitgerust met elektrische verwarming, televisie, radio en CD-speler.
 

Verschillende soorten Finse bungalows

De Finse bungalows bij Vakantiepark ‘t Hooge Holt zijn er in verschillende uitvoeringen. Bent u op zoek naar meer luxe? Dan is de bungalow "Stockholm" met infrarood sauna wellicht een goede optie! Ook zit er in de "Stockholm" een afwasmachine, wasmachine en wasdroger.

Bent u op zoek naar nog meer gemak? De 4-persoons Finse bungalow "Stavanger" is voorzien van een afwasmachine, wasmachine en wasdroger. Kortom, alles is aanwezig voor een heerlijk verblijf!