:

Faciliteiten

Vakantiepark ‘t Hooge Holt is dé plek voor spanning en ontspanning voor jong en oud. Beleef de vakantie die u en uw gezin nooit meer zullen vergeten. Door het ruime aanbod van faciliteiten is er zeker voor ieder wat wils. Omdat er zowel buiten als binnen activiteiten georganiseerd worden, is er altijd wat te doen, weer of geen weer! Lees snel verder wat er allemaal te beleven valt. 
 

Binnen-en buitenzwembad

Het vakantiepark beschikt over een fantastisch binnen- en buitenzwembad. In de zomermaanden is het buitenbad met buitenbar geopend. U kunt op het terras van een lekker drankje genieten terwijl uw (klein)kinderen in het zwembad spelen. Tevens is er ook een binnenzwembad met waterfontein en een apart peuterspeelbad voor de kleine waterratten onder ons. 

 

Mad Monkey Jungle

Lekker klimmen en klauteren in de Mad Monkey Jungle is een droom voor vele kinderen. Met de klimwand, blokkenhoek en zandwip kunnen ze zich uren vermaken. Zo kunnen mama en papa of grootouders even tot rust komen met een kopje koffie en een gebakje op het terras. Dit prachtige overdekte speelparadijs is een ideale manier voor kinderen om zich helemaal uit te leven. Lees hier meer!
 

Restaurants en terrassen

Bij een vakantie hoort natuurlijk lekker eten! Ook daarin wordt voorzien op Vakantiepark ‘t Hooge Holt. Kom eens gezellig dineren bij het a la carte restaurant Spiezz die gerechten van streekproducten van hoge kwaliteit maakt. Voor een snelle hap kunt u bij onze snackbar terecht. Daarnaast is er terras aanwezig voor een lekkere kop koffie en een gebakje.
 

Bowlinghal

Heeft u wel eens gebowld op een glow-in-the-dark bowlingbaan? Kom gezellig met uw gezin of vrienden bowlen onder het genot van een hapje en een drankje. Speel individueel of in teams tegen elkaar. 
 

Midgetgolf

Zin in een leuke buitenactiviteit met uw gezin of vrienden? Kom dan eens gezellig midgetgolfen! Vakantiepark ‘t Hooge Holt beschikt over 18 holes. Probeer alle holes te halen in zo min mogelijk slagen en wordt de kampioen! Lees snel verder. 
 

Kinderboerderij

Op het Vakantiepark ‘t Hooge Holt hebben we een leuke kinderboerderij, speciaal voor de kleine gasten onder ons. Hertjes kijken, geitjes knuffelen of ezels aaien, het kan allemaal. Komen jullie ook kijken?


Kapsalon

Even toe aan een momentje voor jezelf? Hier kunnen mannen, vrouwen en kinderen terecht voor knippen, wassen, stylen en het haar opsteken. Dus wilt u een mooi kapsel voor een romantisch avondje uit met uw partner of zijn de kinderen aan een knipbeurt toe? Lees hier wat de prijzen zijn en maak tijdig een afspraak bij de modern ingerichte haarstudio ‘t Hooge Holt. De professionele haarstylisten staan daar voor u klaar.