Zoekfilter

  • Gratis annuleren binnen 24 uur

6-persoons bungalows

De prachtige vrijstaande stenen 6-persoons bungalows bevinden zich aan het water of het bos. De perfecte locatie voor een weekendje- of weekje weg met het uw gezelschap!

Specificaties van de bungalows

De begane grond van de bungalows is ingericht met een gezellige woonkamer, open keuken, badkamer en een slaapkamer. Op de eerste verdieping vindt u kledingkasten die genoeg ruimte bieden om kleding en spullen in op te bergen. Daarnaast vind u hier twee slaapkamers. De bungalows zijn uitgerust met elektrische verwarming, televisie, radio en CD speler.

Verschillende soorten bungalows

Op Vakantieparkt 't Hooge Holt vindt u diverse soorten bungalows. De bungalow "De Eekhoorn" is bijvoorbeeld uitgerust met kinderbed-, -box, -stoel en traphekjes boven en beneden. Hierdoor kunt u zonder zorgen uw (klein)kinderen meenemen naar Vakantiepark ‘t Hooge Holt. Ook zit er in de "Eekhoorn" een afwasmachine, wasmachine en wasdroger.

Bent u op zoek naar nog meer gemak? De 6-persoons bungalows "Goudkarper" en de "Goudvink" zijn voorzien van een afwasmachine, wasmachine en wasdroger. Kortom, alles is aanwezig voor een heerlijk verblijf!