Je bent hier:

Binnen- en buitenzwembad

Zwemmen bij Vakantiepark 't Hooge Holt is een feest voor jong en oud! We beschikken over een overdekt zwembad waar u met het hele gezin kunt genieten.
Neem een duik in het grote bad waar u in alle rust baantjes kunt trekken. Er is genoeg ruimte voor kinderen om lekker te zwemmen en te spelen of neem een momentje voor jezelf en geniet van het lezen van een boekje op de comfortabele ligbedden.

Komt u zwemmen met de kleintjes? Dan is het peuterbadje waarschijnlijk de plek waar uw kind niet meer weg wil! Het ondiepe peuterbad is een veilige omgeving met leuke speeltoestellen. Zo is er een glijbaantje aanwezig waar de kleintjes gemakkelijk op en af kunnen.
In de zomermaanden is het buitenzwembad zoveel mogelijk geopend.
 

Faciliteiten en openingstijden

Tijdens de zomermaanden is de buitenkiosk ook geopend. Hier kunt u buiten heerlijk genieten van een drankje op het buitenterras en kunt u toezicht houden op de kleintjes.
Er zijn ligbedden en stoelen aanwezig waar u op kunt genieten. Het zwembad is allen toegankelijk voor gasten van vakantiepark 't Hooge Holt en is dagelijks geopend.

Het binnenzwembad is geopend vanaf 09:00 uur t/m 20:00 uur. 
Het buitenzwembad is gesloten.
 

Baantjes zwemmen met een strippenkaart

Bij Vakantiepark 't Hooge Holt bieden wij vanaf 01-10-2021 tot en met 30-04-2022 ook strippenkaarten aan voor baantjes zwemmen. De strippenkaarten zijn verkrijgbaar bij onze receptie en zijn bedoeld voor de lokale bewoners.

De strippenkaart bestaat uit 10 banen en zijn verkrijgbaar voor €35,00 per kaart. Indien de kaart vol is, kunt u gebruik maken van een kortingscode van 10% bij aankoop van een nieuwe kaart. Er kan gezwommen worden op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9:00 en 11:00 op vrije inloop.
 
Losse verkoop: €4,00
10-banenkaart: €35,00