Voordelig op vakantie waarbij aan alles gedacht is? Dan is een arrangement van ‘t Hooge Holt perfect voor u! Het hele jaar rond hebben wij de meest uiteenlopende arrangementen. Het Heerlijkheid arrangement is perfect wanneer u een weekend wilt genieten in een mooie bungalow of Fins Chalet. Bent u een echte fietsliefhebber? Dan is ons Fietsarrangement een goede keus!
 
Het voordeel van een arrangement boeken? Alles wordt voor u geregeld. Van uw verblijf in een bungalow, chalet, of groepsaccommodatie, bedlinnen, handdoeken, opgemaakte bedden tot een uitgebreid ontbijt en diner. Sommige arrangementen bieden nog wat extra's. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kunt u er onbezorgd een weekend tussenuit. Genieten dus!
 

Seizoensgebonden arrangementen

Naast onze standaard arrangementen bieden we in bepaalde periodes van het jaar ook seizoensgebonden arrangementen aan. Er even tussenuit met het hele gezin? Dan kan bijvoorbeeld tijdens Pinksteren of Hemelvaart. Ook dan kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten en wordt alles voor u geregeld.

Formule 1 arrangement

Ontspannen en sportief Formule 1 arrangement Geniet van een weekend in een (Finse) bungalow op ons gastvrije en sportieve park Voor slechts €229,- per (Finse) bungalow  (op basis van 4 personen) Aankomst op: 10 mei, 24 mei 2019 Het arrangement bestaat uit: 3 overnachtingen in een (Finse) bungalow Bedlinnen en opgemaakte bedden  Handdoekenpakketten...

Hemelvaart/ Pinksteren 2019

Even er tussenuit tijdens Hemelvaart en Pinksteren? Dat begrijpen wij bij Vakantiepark ‘t Hooge Holt maar al te goed. Maak een week lang gebruik van onze faciliteiten en ervaar de prachtige omgeving en de gezelligheid in Gramsbergen. Ga voor een van onze 6-persoonsbungalows of Finse Bungalows en geniet van uw gezin of van elkaar tijdens Hemelvaart en Pinksteren.

Hemelvaart 2019 nu met 20%korting

Wilt u met de Hemelvaart er even tussenuit? Kom dan met uw gezin, familie, vriendengroep of vereniging met Hemelvaart naar het Overijsselse Gramsbergen. Geniet dan van de gezelligheid op het Vakantiepark 't Hooge Holt en van de mooie natuur in de omgeving.  Boek dan nu de laatste bungalows met 20% korting.  

Pinksteren 2019 nu met 20% Korting

Ergens anders 1e en 2e Pinksterdag doorbrengen? Dat kan! Geniet van de natuur, omgeving en gezelligheid op Vakantiepark ‘t Hooge Holt in Gramsbergen! Ga voor een van onze 6-persoonsbungalows of Finse Bungalow en geniet van uw gezin of van elkaar tijdens Pinksteren. Boek de bungalow nu extra voordelig.