Voordelig op vakantie waarbij aan alles gedacht is? Dan is een arrangement van ‘t Hooge Holt perfect voor u! 
Het voordeel van een arrangement boeken? Alles wordt voor u geregeld. Van uw verblijf in een (Finse) bungalow of groepsaccommodatie, bedlinnen, handdoeken, opgemaakte bedden tot een uitgebreid ontbijt en diner. Sommige arrangementen bieden nog wat extra's. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kunt u er onbezorgd een weekend tussenuit. Genieten dus!
 

Warm Winter Weekend!

Kom heerlijk genieten in een heerlijke comfortabele bungalow! Speciaal in deze periode met wat extra`s.  Opgemaakte bedden bij aankomst, handdoekpakket p.p., een keukendoekenset, eindschoonmaak, milieu en verblijfsbelasting en 4 haardblokken voor extra warmte en gezelligheid zijn bij de prijs inbegrepen.  Boek nu snel voor een heerlijk weekend tussen 6 januari en 10 februari. ...

Pasen 2020

Ergens anders de Pasen doorbrengen. Dat kan!  Geniet van de mooie omgeving, natuurlijk en de gezelligheid op Vakantiepark `t Hooge Holt Gramsbergen. Ga voor een van onze 6 persoons bungalows of een heerlijke Finse bungalow en geniet van uw gezin of van elkaar tijdens Pasen dit voorjaar. 

Hemelvaart 2020

Geniet van een heerlijk verblijf tijdens Hemelvaart.  De mooie natuurlijke omgeving is zeker de moeite waard voor een leuke wandeling of een heerlijke fietstocht. 

Pinksteren 2020

Geniet van een heerlijk Pinkster weekend in een leuke knusse bungalow op vakantiepark `t Hooge Holt.  De natuurlijke omgeving is de moeite waard voor een heerlijke wandeling of leuke fietstocht.  In de omgeving zijn er leuke dingen te ondernemen.