Voordelig op vakantie waarbij aan alles gedacht is? Dan is een arrangement van ‘t Hooge Holt perfect voor u! Het hele jaar rond hebben wij de meest uiteenlopende arrangementen. Het Heerlijkheid arrangement is perfect wanneer u een weekend wilt genieten in een mooie bungalow of Fins Chalet. Bent u een echte fietsliefhebber? Dan is ons Fietsarrangement een goede keus!
 
Het voordeel van een arrangement boeken? Alles wordt voor u geregeld. Van uw verblijf in een bungalow, chalet, of groepsaccommodatie, bedlinnen, handdoeken, opgemaakte bedden tot een uitgebreid ontbijt en diner. Sommige arrangementen bieden nog wat extra's. Zo hoeft u nergens meer aan te denken en kunt u er onbezorgd een weekend tussenuit. Genieten dus!
 

Seizoensgebonden arrangementen

Naast onze standaard arrangementen bieden we in bepaalde periodes van het jaar ook seizoensgebonden arrangementen aan. Er even tussenuit met het hele gezin? Dan kan bijvoorbeeld tijdens Pinksteren of Hemelvaart. Ook dan kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten en wordt alles voor u geregeld.

Last Minute Augustus

Boek nu de laatste 2 weken van Juli voor een fijn verblijf in Augustus en u ontvangt 15% korting op de huurprijs.  Ook in augustus staat ons animatieteam voor u klaar met verschillende leuke activiteiten zoals ponyrijden, sportclinics, en een spetterend theater.  Natuurlijk zijn er ook nog vele andere dingen te doen op het park, bijvoorbeeld tennissen op onze nieuwe tennisbaan of...