Je bent hier:

Recreatieprogramma

Een vakantiepark zou niet compleet zijn zonder een recreatieprogramma voor uw kinderen. Bij Vakantiepark ‘t Hooge Holt hebben we daarom een uitstekend animatieteam dat ieder weekend en in de schoolvakanties dagelijks aanwezig is. Het team bestaat uit Guus de vogelverschrikker en Gelien die leuke activiteiten organiseren voor kinderen van verschillende leeftijden. Zo is er voor ieder wat wils. Ze hopen dan ook dat iedereen gezellig mee komt doen!
 
Wees creatief met knutselen of kom gezellig met ons minigolfen. Willen de kids op een leuke manier de dag beginnen? Dan kunnen ze meedoen met ochtendgymnastiek vol dansjes of spelen in het zwembad. Wij organiseren musical avonden, zoek- en doetochten, lasergamen en nog veel meer! Rondom de feestdagen passen wij ons animatieprogramma aan en hebben we speciale thema's. En wie weet komen jullie ons apenvriendje Kwiebus ook nog tegen om spannende avonturen mee te beleven!
 

Informatie voor ouders

Voor de ouders hebben we de belangrijkste informatie op een rijtje gezet.
  • Wij starten elke activiteit bij de KidsClub, tenzij dit anders staat aangegeven in het programma.
  • De activiteiten zijn gratis, tenzij dit anders staat aangegeven in het programma.
  • Bij een aantal activiteiten is het vereist om de kinderen vooraf aan te melden. Dit kunt u doen bij de receptie.
  • Het animatieteam zal zo nu en dan foto’s maken tijdens de activiteiten. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, geef dit dan vooraf aan bij het team.
  • Het animatieteam is er om te animeren, maar dient niet als oppas.